Vores Services

Vores trykkeri yder en del forskellige services. Rul ned for at læse mere.

Vandfarvetryk

Transfertryk

Broderi

Facader-3-Custom

Tryk på Facade

Gummitryk

Fototransfertryk

Flocktryk

Tryk på Bil

Hvad Kunne Du Tænke Dig?

Du kan i vores trykkeri selv medbringe dine egne varer. Ellers har vi et enormt katalog af varer som du kan få med til en rigtig fornuftig pris. 

Du vælger produktet, og siger hvad du vil have trykket på, så er vi klar til at hjælpe dig!

Klik forneden for at se vores produktkatalog.

Suntryk
Vi er eksperter indenfor vores fag

15 Års Erfaring

Trykkriet Suntryk har 15 års erfaring med alle ovenstående metoder. Vi har altså på grund af vores mange erfaringer opnået en særlig ekspertise, som efterhånden er sjælden. 

Vi sørger for at opgaven bliver gjort ordentligt.

Ofte Stillede Spørgsmål

Du kan hos i vores trykkeri, selv tage tøj med efter eget ønske, og dermed kun få en pris på det/de givne tryk som skal pålægges.

Det tager som udgangspunkt 2-5 hverdage at få udarbejdet den opgave som ønskes. Det har selvfølgelig stor betydning hvor stor opgaven er.

OBS: Hos Suntryk kan man bestille eksprestryk, og dermed få leveret sin ordre dagen efter, hvis det skulle være en hastesag.

Kundeudtalelser

"Jeg havde et meget behageligt samarbejde med trykkeriet, SunTryk. Jeg valgte hvilket tøj og hvilket tryk jeg ville have, og så spillede resten bare! En fornøjelse!"
Dani J.
"Det var nemt, hurtigt og effektivt at samarbejde med Suntryk. Kan stærkt anbefales herfra."

Martin K.
"Vi får lavet meget af vores tøj igennem Suntryk. Noget tøj vælger vi ud fra trykkeriets eget katalog, men ellers kan vi selv tage noget med efter eget valg, og få de ønskede tryk på. Det er et trykkeri med høj kvalitet, og god service."
Alayne Copenhagen

Stadig i tvivl?​

Tryk på knappen herunder for at kontakte os. Vi hører gerne fra dig, og er meget fleksible i forhold til vores arbejdsopgaver.

0